4 veckor utan roaccutan

 
 
Roaccutanfri i 4 veckor, härligt! Det är så himla skönt, kan inte sluta tjata om det. Tycker att min hy håller sig i schack även om det kommer lite prickar då och då. Det tar så lång tid att läka bara. Och när jag fryser (vilket jag gör ganska ofta) så ser det ut som att jag precis har "vaxat mustachen" (typ), därför att ärren jag har ligger runt munnen och blir helt röda/lila/blå när jag fryser.
 
I övrigt är synen fortfarande kass när det är mörkt/ alldeles för ljust, men jag trooor att jag inte är riktigt lika rödsprängd i ögonen som tidiagare, även om de fortfarande är rödsprängda. Jag har fortfarande ont i överkroppen men vad jag känt så mår underkroppen med höfter och knän jättebra. Jag har dock inte haft tid att springa en enda gång denna vecka, vilket jag är jätteledsen över. Har ju velat testa mina nya löpartights men har inte kunnat.
 
Inget näsblod heller, och det känns som att saker och ting åtminstone inte är sämre, snarare att det går mot rätt håll, om än väldigt sakta. Ja, det var väl updaten för denna gång antar jag.