17 veckor roaccutan

Denna vecka känner jag att min hy varit superfin, nästan inget alls förutom gamla ärr. Så fint har det inte varit på år. Hoppas verkligen att min hy inte ska bli sprickig och jobbig nu när jag slutat med penicillinet, tog de sista pillerna för någon timme sedan. Tror dock faktiskt inte att det kommer bli så, för nu när värmen är här så blir ju huden fuktigare automatiskt. 

Har inte haft några biverkningar alls i veckan förutom torr hy (of course) och lite lite ont precis när jag var ute och sprang. Men dagen efter var det som bortblåst. Med andra ord blir det 3 kilometer jogging i veckan nu och så får vi se om jag kan jobba mig uppåt. En powerwalk på minst 5 kilometer per dag blir det framöver i alla fall (och vilodagar när jag känner att kroppen behöver det).
 
 

12 veckor roaccutan

Vecka femton... Återigen börjar min hy bli "riktigt fin" (allt är relativt, men i jämförelse med tidigare då såklart), men vid det här laget vet jag ju att det endast beror på penicillinet (fast det som är anledningen till att jag äter roaccutan har faktiskt i princip försvunnit nu, woho! Fast det kan fortfarande bli bättre såklart). Har två veckor kvar av penicillinkuren, så nu hoppas jag att en så lång kur dödar precis alla bakterier så att jag slipper se dem en vecka efter avslutad kur IGEN som de två föregående gångerna. Vill ju så gärna ha en åtminstone ok hy till balen och studenten.

Har inte haft några biverkningar alls förutom jävligt ont i ryggen om jag sitter ner för länge (och torr hy såklart). Penicillinet gör att jag går runt med ständigt magont också, men det är inte så farligt, tänker inte på det så mycket om jag inte känner efter. 

Vad jag hoppas på mer än något annat nu är att jag slipper stafylokocker fler gånger. Det är verkligen hemskt nämligen.