doxyferm 5 dagar

 
 
För fem dagar sedan bestämde sig min läkare, efter att ha diskuterat mitt fall med alla läkare på hudkliniken, att jag ska testa att äta doxyferm igen. Han sa att det trots allt "är doxyferm som hjälpt bäst under längst tid", och därför ska vi testa det igen. Två tabletter per dag i tio dagar och därefter 1 tablett per dag i ett halvår oavsett hur fint resultatet blir nu "direkt" (eventuellt, förhoppningsvis).
 
Jag märker faktiskt redan att min periorala dermatit drar sig tillbaka. Inga nya blåsor sedan jag började med tabletterna. Det är bara synd att det gamla tar så lång tid att läka. Jag frågade om en bra och mild hudvårdsserie och han sa att jag skulle testa Eucerin. Det är väl det bästa jag testat hitills, men alltså, jag verkligen hatar känslan av att ha något som ligger huden och inte går in i den. Det enda jag upplevt som fungerat helt bra på dden fronten är att tvätta med vatten och smörja lätt med 2-4 droppar jojobaolja. Min hudläkare tyckte ju däremot inte att jag skulle ha olja i ansiktet så jag ger Eucerin en chans. Grejen är bara den att det lite då och då ploppat upp vanliga finnar, bara en åt gången, men det känns som att det är rengöringsvattnets fel. Att det torkar ut och förstör och att talgkörtlarna då reagerar med att producera ovanligt mycket talg.
 
Kanske är skadad av allt jag läst om "no poo-metoden", men jag tror inte alls det är hälsosamt att använda så mycket kemikalier som vi gör i dagens samhälle. Det är därför jag använder kokosolja istället för bodylotion till exempel, jojobaolja i håret istället för moroccan oil, bara tvättar med milda balsam, helst inte äter hel- och halvfabrikat på grund av alla konserveringsämnen och E-ämnen osv osv.
 
Åter till hyn. Känns spontant som att doxyferm fungerar denna gång i alla fall. Håll tummarna för mig. Hoppas.