Uppblossning

Alltså. Detta är nog bland det hemskaste jag varit med om. Det kliar, det gör ont, det svider, det varar, det spricker. Näsan är så torr att det känns som att blodkärlen ska brista vid varje inandning och ögonen är konstant rödsprängda på grund av torrhet. Jag är till och med törstig hela tiden. 

Har ätit roaccutan i fem dagar nu och allting börjar blossa upp. Nu undrar jag hur länge det här helvetet ska pågå? Förutom alla som glor och viskar på grund av mitt utseende så gör det så himla ont fysiskt också, och dessutom är det psykiskt påfrestande. Har fått massa röda kliande onda "prickar"/finnar (fast nej, ändå inte riktigt finnar, snarare vätskefyllda små blåsor) över hela kinderna - något jag aldrig någonsin haft tidigare. Till och med en i hårfästet. Hoppas verkligen att det slutar blossa upp snart och istället börjar lägga sig.

Om jag hade kunnat, så hade jag stannat hemma under täcket tills allt blivit bra. Det är inte ett dugg roligt att visa sig offentligt ska ni veta. J
ag känner mig fruktansvärt ful och hemsk för tillfället, kan inte hjälpas hur mycket jag än försöker tänka bort. Så fort jag glömmer så sätter jag handen mot hakan för att vila huvudet, vips så gör det ont och så kommer jag på hur det ser ut och känns igen. 

Jävligt kul. Not.

Äntligen!

Som jag väntat och längtat. Okej, är lite rädd för att jag (såklart) ska drabbas av de värsta biverkningarna, hope not. Min hudsjukdom kommer antagligen först bli värre den/de närmsta veckan/orna, det brukar bli så, men sen ska det bli bra. Mycket bra. Jag hoppas verkligen det. Ni anar inte.
 
 Här ser det förhållandevis "bra" ut
------------------------
Bakgrund:
Jag har sedan 2009 en diagnos på perioral dermatit, en hudsjukdom som bildar små röda "eksem" runt munnen och ibland också runt näsvingarna och ögonen. Dessa eksem kan också bli som små, små vätskefyllda blåsor vilka är väldigt ömma och gör ont när de brister. Jag har testat alla krämer på markanden, samt oral medicin som tetralysal och doxyferm. Inget ger resultat, så nu hoppas jag att roaccutan kan hjälpa mig.