Uppblossning

Alltså. Detta är nog bland det hemskaste jag varit med om. Det kliar, det gör ont, det svider, det varar, det spricker. Näsan är så torr att det känns som att blodkärlen ska brista vid varje inandning och ögonen är konstant rödsprängda på grund av torrhet. Jag är till och med törstig hela tiden. 

Har ätit roaccutan i fem dagar nu och allting börjar blossa upp. Nu undrar jag hur länge det här helvetet ska pågå? Förutom alla som glor och viskar på grund av mitt utseende så gör det så himla ont fysiskt också, och dessutom är det psykiskt påfrestande. Har fått massa röda kliande onda "prickar"/finnar (fast nej, ändå inte riktigt finnar, snarare vätskefyllda små blåsor) över hela kinderna - något jag aldrig någonsin haft tidigare. Till och med en i hårfästet. Hoppas verkligen att det slutar blossa upp snart och istället börjar lägga sig.

Om jag hade kunnat, så hade jag stannat hemma under täcket tills allt blivit bra. Det är inte ett dugg roligt att visa sig offentligt ska ni veta. J
ag känner mig fruktansvärt ful och hemsk för tillfället, kan inte hjälpas hur mycket jag än försöker tänka bort. Så fort jag glömmer så sätter jag handen mot hakan för att vila huvudet, vips så gör det ont och så kommer jag på hur det ser ut och känns igen. 

Jävligt kul. Not.