9 veckor utan roaccutan

 
 
Idag har jag varit utan roaccutan i nio veckor. Satan i gatan så snabbt det gått från att jag slutade med roaccutan tills att jag redan nu har varit utan det i nio hela veckor.
 
Jag har i princip inga biverkningar. Eller grejen är att de symptom som "dykt upp" vet jag inte om det är biverkningar eller något annat. I alla fall, jag har extrema torrfläckar/röda torra märken i armvecken, speciellt det vänstra. Dessutom är jag torr precis under halsen på bröstet. Där har jag aldrig haft "tråkig" hud (eller vad man ska kalla det) tidigare, men nu har den börjat bli knottrig. Konstigt? Och tråkigt.
 
Mina ögon blir bara extremt rödsprängda när jag är trött nu. Ganska normalt kanske, men jag menar alltså att de blir überrödsprängda redan när jag bara är lite trött, och så brukar det inte vara. Men det går alltså mot rätt håll där, innan var de ju konstant rödsprängda. Ska till och med våga mig på en sotning runt ögonen imorgon, hihi.
 
För övrigt tycker jag det är jobbigt med att min hy är så flammig, alltså rödflammig i ansiktet. Det dyker fortfarand eupp små vätskefyllda blåsor, lite alltför ofta för att det ska vara okej enligt mig. Men visst, om man ser det ur synvinkeln att min periorala dermatit inte syns (det var ju den jag behandlades för), då är resultatet bra. De där blåsorna är dock inte okej enligt mig (fast de kanske tillhör den periorala dermatiten när jag tänker efter? PD yttrar ju sig som blåsor runt munnen, och det är precis där mellan näsa och mungipor som jag får dessa äckliga små blåsor. Där och på nästippen). De är jobbiga, störiga. Bidrar till små sår som sedan blir hemskt fula ärr, trots att jag inte ens rör dem. Har flera märken på kinderna som varit där i flera månader och som jag insett är ärr efter tidigare blåsor. Riktigt sådär rödlila ärr. Sjukt tråkigt ...
 
Så typiskt att min läkare blev sjuk så att jag inte kunde träffa honom nu i december heller. Vill ha en ny tid snarast!!! (mitt ansikte ser finare ut på bild än vad det är i verkligheten, är lite frustrerad just nu ska ni veta)