8 veckor utan roaccutan

 
8 veckor efter avslutad kur.
 
Ojsan sa, jag glömde uppdatera er förra veckan angående min hy. Brukar ju göra det varje söndag annars. Tur att det var någon som påminde mig!
 
Nu har det alltså gått 8 veckor sedan jag avslutade min roaccutankur. Så himla skönt. Jag tror att min hy fortfarande bättrar sig, svårt att säga precis just idag då det är "den" veckan och jag får aaalltid finnar då. Ni vet, den varianten som blir som stora äckliga blåsor. Blä. (förlåt för informationen ni som inte bryr er, hehe). Sedan har jag illröda märken som suttit där i flera månader nu och som fortfarande inte bleknar eller försvinner. Antar att det blivit ärr utav dem och att det är därför. Riktigt tråkigt ...
 
Är fortfarande rödflammig i hyn, men jag upplever ändå att den fått en annan lyster och att det ÄR bättre. Hoppas däremot att detta rödflammiga så småningom försvinner, för det är inte så kul att gå runt med.
 
Eftersom det gått 8 veckor sedan avslutad kur så ska alla biverkningar försvunnit nu. Ändå är mina ögon fortfarande rödsprängda och torra, och de är fortfaranade extremt ljuskänsliga om jag är minsta lilla trött. Det är verkligen jättejobbigt och jag hoppas innerligt att även denna biverkning försvinner. Risken med roaccutan är ju att biverkningarna av den kan bli bestående, men usch, det hoppas jag verkligen inte.
 
Är det någon där ute som också tog lång tid på sig att bli av med biverkningarna efter kuren? Som kan lugna mig?