v 30 roaccutan

 
 
 
Happ, så har det gått 30 veckor på min roaccutankur. Har totalt ätit drygt 650 tabeletter nu. Trodde jag skulle vara klar om två veckor, men nu är det istället 2 månader kvar som gäller. 29 oktober tar jag de sista tabletterna om jag lyckades räkna rätt.
 
Alla biverkningar är stabila som tidigare veckor: självklart är läpparna, huden och ögonen extremt torra (fan vad jag längtar tills jag inte längre går runt med konstant blodsprängda ögon). Har som vanligt ont i nacke och rygg och det blir alltid lite värre efter att jag ridit då jag får ont i axlar också. Har däremot märkt att jag har inte alls lika ont i ryggen när jag vaknar efter att ha sovit i min egen säng (sover oftast hos Rasmus).
 
Har egentligen inte så mycket att rapportera. Har däremot gett upp helt angående detta med träning. Om det tar så lång tid som två månader innan biverkningarna är borta är vi framme vid nyår, så då kan vi lika gärna köra igång med det nya året. Under tiden har jag som personligt mål att utöva minst 1 timmes aktivitet per dag. Om det sedan är en promenad, ridning eller vad det nu må vara är skit samma, bara jag rör på mig.
 
Är lite depp på den nya informationen jag fick angående medicineringen, men fan, nu är jag snart där så nu är det bara att göra.