13 veckor roaccutan

 
 

Tretton veckor på roaccutan. Inte ens halva behandlingstiden än. Idag och de senaste dagarna har det sett riktigt bra ut, men med tanke på de senaste veckornas upp och nergångar så sitter jag mest och väntar på att det ska bli sämre igen.

Har inte så ont i ryggen, men nacken värker som vanligt. Inget näsblod, men torra öron och ögon. Öronen gör inte ont längre heller. 

Idag var jag hos min läkare igen. Han hade samlat ihop hela läkarteamet, så det var fem pers som stod och tittade på mig samtidigt, samt en eftersläntrare. Kände mig som en apa på ett zoo, as usual, men de hjälper ju mig och alla var överens om att jag äter rätt medicin och att det kommer bli bra. Det finns tydligen fall där hudproblemen inte blivit bra förrän en månad EFTER avslutad roaccutankur, så jag som inte ens ätit halva tiden ska inte misströsta. 

Däremot bör jag sluta äta mina cerazette (p-piller), för de ska tydligen förvärra acnen? (fan vad sur jag blir, var sjukt tydlig med att jag har hudproblem och att de måste ge mig något som inte försämrar det) Min läkare skulle i alla fall skicka en remiss så att vi kan fixa detta. 

För övrigt håller jag fast vid att äta roaccutanen i fast tro på att det kommer att hjälpa. Jag tror stenhårt på det, vad som däremot är jobbigt är alla dessa "up and downs". Snälla låt mig ha fin hy på balen och studenten??? Och resten av livet???? Tack.